14 d’abril 2016

Circ Vermut omple Igualada amb el seu humor absurd en l'estrena de 'Ni cap ni peus'



Publicat per
13 abril de 2016
Redacció – ACN

La companyia de Mataró ha fet riure petits i grans amb diferents disciplines com la roda, els malabars o el pal xinès

La companyia mataronina Circ Vermut ha estrenat aquest divendres a la Mostra d'Igualada el seu primer espectacle, 'Ni cap ni peus'. En David Candelich i en Jordi Mas fa anys que compartien espai d'entrenament a l'associació de circ Cronopis de Mataró fins que fa dos anys van decidir engegar aquest projecte i elaborar el seu primer espectacle conjunt.

En declaracions a l'ACN, Mas ha explicat que a 'Ni cap ni peus' els espectadors veuran "moltes tonteries", ja que "el nostre objectiu és que la gent rigui i s'ho passi bé". Durant la funció, els dos personatges van superant entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre.


Tot i que no porten el nas vermell, en David Candelich i en Jordi Mas es defineixen com dos pallassos que tenen l'objectiu de "fer riure a la gent". Amb aquesta premissa han elaborat el seu primer muntatge plegats, 'Ni cap ni peus', que s'ha estrenat aquest divendres a la Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. "El nostre objectiu és que la gent s'ho passi bé, tant petits com grans, i que passin una bona estona", ha expressat Mas. Així doncs, l'espectacle consta de diferents números de circ que fan servir l'humor absurd per dinamitzar-lo.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...