divendres, 22 d’abril de 2016

Aquesta setmana teatre amb Enric Majó i contes per a adults

Teatre de l'Aurora
Butlletí 308dimarts, 19.04.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
'Una vida al teatre' de David Mamet, amb Enric Majó i Dafnis Balduz
22/23/24 ABRIL
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
UNA VIDA AL TEATRE
DE DAVID MAMET
AMB ENRIC MAJÓ I DAFNIS BALDUZ
El conegut actor Enric Majó celebra 50 anys damunt els escenaris amb aquest gran clàssic d'un dels millors autors de teatre i cinema de tot el món.
Una vida al teatre, del reconegut dramaturg i guionista David Mamet (nominat dues vegades als Oscar i guanyador del Pulitzer), és una obra centrada en la relació de dos actors: Robert, l'actor veterà (Enric Majó), i John, una jove promesa (Dafnis Balduz). Durant la funció, veiem als dos actors en el seu dia a dia en una companyia estable d'un teatre de repertori. Ja sigui a l'escenari, entre cametes o a la intimitat del camerino, veiem aquella part humana dels actors que el públic habitualment no coneix i esdevenim espectadors dels canvis subtils però significatius en la seva relació.
 
Més informació i venda d'entrades
-
 
CONTES A LES GOLFES
CONTES PER A ADULTS
Albert Marqués (l'Ós
Mandrós) presenta 'Humor i tendresa' als Contes a Les Golfes
21 ABRIL
Dijous a les 21 h
Espectacle en castellà
HUMOR I TENDRESA
L'ÓS MANDRÓS
L'Ós Mandrós (el conegut narrador Albert Marqués) visita per primera vegada els Contes a Les Golfes amb divertides històries plenes d'humor i tendresa.
El despertador, les presses, l'embús de trànsit, la falta d'aparcament, el "jefe" que rondina, el cafè que ja costa 1,75€, els rumors de reducció de plantilla, més embussos, els crits del veí del cinquè, el martell pneumàtic foradant a davant de casa i, per postres, el telenotícies! Afortunadament, existeixen els contes, aliment per al cor. L'Ós Mandrós ens explicarà contes que tenen el més necessari per viure:Humor i tendresa.
 
Més informació i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
patrocinadors
grupcarlesultramagic
mitjans oficials
AnoiaDiarilaveu2012radio_igualadaregio7
amb el suport deteatre associat a
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualadaadetcared_nou
-
Web del Teatre de l'Aurora
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural S.C.C.L. Tots els drets reservats
-
Avís legal: De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Unicoop Cultural S.C.C.L. (Teatre de l'Aurora) garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal incloses al nostre fitxer, necessàries per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a les activitats organitzades o d’altres que puguin ser del seu interès. Si no desitja rebre més informació d'Unicoop Cultural S.C.C.L., pot exercir el dret de cancel·lació en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@teatreaurora.cat.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: