05 de gener 2016

Els Pastorets dels Showboys tornen a omplir La Gorga amb 700 espectadors en tres dies

http://www.palamoscomunicacio.cat/

04/01/2016 Cultura

Una escena de l'edició d'enguany d'Els Pastorets dels Showboys. (Foto: Jordi Massoni.)
Una escena de l'edició d'enguany d'Els Pastorets dels Showboys. (Foto: Jordi Massoni.)
Unes 700 persones van passar pel teatre La Gorga de Palamós els tres dies que l'Associació Cultural Showboys va representar la seva peculiar versió d'Els Pastorets. Els Showboys comencen a pensar ja en ‘Els pastorets’ de 2016 però, sobretot, els de 2017 quan celebraran 15 anys versionant el clàssic de Folch i Torres damunt l'escenari palamosí.
Els Showboys van posar dimecres dia 30 de desembre el punt i final a les representacions de la seva particular versió d’Els Pastorets’. Han estat tres funcions que, en tots els casos, han superat els 200 espectadors. El dia de més assistència va ser precisament el de la darrera funció, fregant les 300 persones. Ferran Maimir, el clàssic Rovelló dels darrers anys i un dels responsables de l'obra, en feia una molt bona valoració.



Amb l'aval d'aquest èxit de públic, els Showboys comencen a pensar ja en ‘Els Pastorets’ del futur amb una data marcada al calendari, el desembre de 2017. Llavors farà 15 anys que aquesta colla de carnaval palamosina va decidir tornar a representar Els Pastorets. I ja n'estan pensant alguna de grossa. Ferran Maimir.



'Els pastorets dels Showboys' està basada en el text clàssic de Josep Maria Folch i Torres però es reinventa cada any amb nous guions, amb la introducció de temes locals i d'actualitat. No han faltat referències a les xarxes socials, a la situació política de Catalunya i d'Espanya o a la pel·lícula de moda aquestes festes, Star Wars. La introducció de mítics personatges televisius com els protagonistes de la sèrie anglesa Els Joves, les constants aparicions d'un Miquel Iceta molt ballarí o què la Verge Maria fos un home, converteixen aquests Pastorets en els més singulars dels què es fan a casa nostra. No en va, la Xarxa de Televisions Locals els van triar per emetre'ls per a tot Catalunya el primer dia de l'any.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...