divendres, 1 de gener de 2016

Ple absolut a les dues primeres representacions dels Pastorets de l’Orfeó


Els pastorets de l’Orfeó olotí arriben a l’equador de les seves representacions. Després d’emplenar en el primer cap de setmana, el que ve arribaran amb un reforç de luxe: els Reis Mags que atendran als més petits quan s’acabi l’obra. Fa més de cent anys que es representen i posen a sobre de l’escenari mig centenar d’actors.

 pastorets-orfeo
Per a molts és ja una tradició del Nadal: no hi ha festes sense anar almenys a una de les representacions dels Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí. La seva directora, Marta Puig, ha explicat que una de les particularitats de la representació olotina on destaca que manté la innocència dels nens al llarg del Nadal al voltant d’aquesta sarsuela.
El bàsic dels Pastorets olotins es manté any rere any però es van incorporant novetats com per exemple la renovació d’alguns vestits i el retorn del caganer, un dels que fa les delícies dels més petits. Puig es posa al capdavant d’un equip de més 54 persones, una tasca que admet que no és gens fàcil i que va carregada de maldecaps.
En el primer cap de setmana els pastorets de l’Orfeó Popular Olotí han penjat el cartell de complert. Encara queden algunes entrades per les representacions d’aquests 2 i 3 de gener.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: