dilluns, 4 de gener de 2016

Un homenatge a l'objecte-carta i al correu postal a través del moviment al Mercat de les Flors

"La máquina de la soledad" és la nova peça que arriba de la mà de Microscopía Teatro i Hermanos Oligor.

Dm, 29/12/2015 - 08:00

“La máquina de la soledad” és la representació que arriba al Mercat de les Florsdesprés presentar-se al 2014 al Festival TNT Terrassa Noves Tendències i en laTemporada Alta de Girona. D'aquesta manera, del 2 al 10 de gener podrem gaudir del primer projecte de l'associació Shaday Larios, de la companyia mexicana Microscopía Teatre juntament amb Jomi Oligor, de la companyia espanyola Hermanos Oligor.
Aquest espectacle de teatre pren un caràcter intimista per retre tribut a l'objecte-carta i al correu postal. Així ens endinsem a una màquina on la tecnologia és precària, diminuta i invisible. Cada vegada que s'activa hi ha tinta entre les mans, el paper i una distància o una absència.
Així és la funcionalitat d'aquest objecte que recupera la correspondència entre Mèxic i Espanya, amb imatges i anècdotes investigades per escriptors, carters jubilats, treballadors de correus i altres arxius.
Es tracta d'un viatge íntim per a 46 espectadors on recórrer un micro-paisatge a través d'inventaris ínfims dels objectes a través d'un document desfullat.

“La máquina de la soledad”
Dies: del 2 al 10 de gener
Espai: Mercat de les Flors
Entrada: 15 €
Més informació, clicant aquí

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: