dimecres, 13 de juliol de 2016

Marxem de vacances amb una Gala... i tornem al Teatre Físic!! BON ESTIU!

Marxem de Vacances! 
Aquest divendres 15 de juliol l'equip del Tantarantana marxa de vacances després d'una temporada plena de complicitats amb les companyies... i amb els espectadors! Ara: tanquem temporada ben amunt, amb Assajar és de Covards, La Gala, una festassa per celebrar l'estiu i el teatre: tens tota la info aquí sota!

I a més, tornem de seguida: el 15 d'agost ja serem al peu del canó per reobrir portes el 25 d'agost amb un espectacle de teatre físic que trencarà tots els vostres esquemes: Cada recuerdo tiene su canción.  I després... El nou espectacle d'El Cicló: Quan acabi la nit!

 
Molt bon estiu i fins la tornada!
Abans de marxar...
Assajar és de Covards, LA GALA
16 I 17 de juliol
30 creadors escènics entre directors, actors, dramaturgs, músics, escenògrafs, figurinistes, dissenyadors etc realitzaran, en menys de 48 hores, 4 peces teatrals partint de zero amb títols i equips creats per sorteig.
Dissabte a les 21h dos concerts i un avançament de les peces teatrals. Diumenge a les 19:30h podrem veure les quatre peces teatrals!
VULL VENIR DISSABTE 16
VULL VENIR DIUMENGE 17
...I en tornar de vacances...
Cada recuerdo tiene su canción
Cada recuerdo tiene su canción: teatre físic per trencar esquemes socials. Un espectacle de mim corporal, audiovisuals i música en directe. Una posada en escena amb el poliamor com a teló de fons en quadres escènics plens d'humor i poesia.
La Cía. Mai Rojas y Los Escultores del Aire és una companyia internacional de teatre físic amb seu a Barcelona que ha treballat ambCirque du Soleil, Todozancos, i en aquesta ocasió, Teatre Tantarantana. 

+ info Web de la companyia |  vídeo
ENTRADES AL MILLOR PREU
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.
Reps aquesta notificació perquè formes part de la llista de correu del Teatre Tantarantana

Ens trobes a:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: