13 de juliol 2016

Marxem de vacances amb una Gala... i tornem al Teatre Físic!! BON ESTIU!

Marxem de Vacances! 
Aquest divendres 15 de juliol l'equip del Tantarantana marxa de vacances després d'una temporada plena de complicitats amb les companyies... i amb els espectadors! Ara: tanquem temporada ben amunt, amb Assajar és de Covards, La Gala, una festassa per celebrar l'estiu i el teatre: tens tota la info aquí sota!

I a més, tornem de seguida: el 15 d'agost ja serem al peu del canó per reobrir portes el 25 d'agost amb un espectacle de teatre físic que trencarà tots els vostres esquemes: Cada recuerdo tiene su canción.  I després... El nou espectacle d'El Cicló: Quan acabi la nit!

 
Molt bon estiu i fins la tornada!
Abans de marxar...
Assajar és de Covards, LA GALA
16 I 17 de juliol
30 creadors escènics entre directors, actors, dramaturgs, músics, escenògrafs, figurinistes, dissenyadors etc realitzaran, en menys de 48 hores, 4 peces teatrals partint de zero amb títols i equips creats per sorteig.
Dissabte a les 21h dos concerts i un avançament de les peces teatrals. Diumenge a les 19:30h podrem veure les quatre peces teatrals!
VULL VENIR DISSABTE 16
VULL VENIR DIUMENGE 17
...I en tornar de vacances...
Cada recuerdo tiene su canción
Cada recuerdo tiene su canción: teatre físic per trencar esquemes socials. Un espectacle de mim corporal, audiovisuals i música en directe. Una posada en escena amb el poliamor com a teló de fons en quadres escènics plens d'humor i poesia.
La Cía. Mai Rojas y Los Escultores del Aire és una companyia internacional de teatre físic amb seu a Barcelona que ha treballat ambCirque du Soleil, Todozancos, i en aquesta ocasió, Teatre Tantarantana. 

+ info Web de la companyia |  vídeo
ENTRADES AL MILLOR PREU
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.
Reps aquesta notificació perquè formes part de la llista de correu del Teatre Tantarantana

Ens trobes a:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...