08 de juliol 2016

Arrenca l'11a edició del festival Poesia i +



Enguany el festival s'amplia a set municipis del Maresme i s'inaugura per primer cop fora de Caldes d'Estrac, la seva seu.

Aquest dijous arrenca l'onzena edició del Festival Poesia i +. Enguany el festival es consolida com una de les cites poètiques més importants de la comarca, fet que queda palès amb el seu salt a set municipis del Maresme: Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Mataró.

Del 7 al 17 de juliol la Fundació Palau de Caldes d'Estrac ofereix una programació amb “la voluntat d'apropar i transmetre la poesia a tothom, presentar noves veus i redescobrir el Maresme amb nits d'estiu plenes de versos i música”, segons expliquen en una nota de premsa.

Enguany la programació del primer cap de setmana del festival es farà tindrà lloc als diferents municipis i el segon cap de setmana la seu del festival serà la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. El festival compta també amb la incorporació de Martí Sales i Mireia Calafell com a nous directors artístics, juntament amb Pere Almeda, director de la Fundació Palau. Alguns dels noms propis que acollirà el Poesia i + dels propers dies són: Joan Colomo, Enric Casasses, Albert Serra, Delorean, Antònia Vicens, Mario Gas o Maria Arnal i Marcel Bagés.

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...