16 de juliol 2016

Últims espectacles de la temporada a La Vilella!

Darrers espectacles de la temporada!
Única funció de Doudd, duoesn’t it?
 Últim espectacle de dansa de la temporada!
19 de juliol a les 21h
La bellesa del fracàs, i el fracàs de la bellesa.
Coneixem a algú, ens acomiadem, tornem a veure aquest mateix cos, però la persona que hi ha al seu interior és diferent. Correm a retrobar aquell antic sentiment agradable tractant d’ignorar els canvis. A la fí, estem condemnats a fracassar, però com de poètica en va ser la lluita, i com de bella la caiguda?
La Tura i la Juliette es van conèixer a Barcelona el 2012 i han estat col·laborant des de llavors, sempre de forma breu però molt intensa, en actuacions amb un contingut estudiat, o en sessions improvisades a la vora d’una Big Band de Jazz.
Ara, presenten aquesta actuació que reflecteix aquestes trobades dispersades pels anys, la influència que tenen l’una sobre l’altra, i com cada vegada troben a una persona diferent habitant el cos conegut.
Per aquest duet s’han associat amb el talentós músic Hjalti Steinn Sigurdarson i amb el brillant Valdimar Jóhannsson que ha fet el disseny de llums.
Per reservar
 info@lavilella.com    |  931 132 015   |   whatsapp: 637 598 146
Final de residència deDolores

Dolores és un projecte escènic a partir de la vida de Dolores Ibárruri, la Pasionaria. L'espectacle és interpretat per l'actriu Sara Ditera.

18 de Juliol a les 21h
Entrades exhaurides!
Copyright © 2016 iam Studio, All rights reserved.
Reps la informació de l'estudi per a l'actor perquè et vas subscriure a la nostra newsletter o bé vas sol·licitar rebre-la inscrivint-te al visitar-nos.

Our mailing address is:
iam Studio
Passeig Exposició, 95
Barcelona, Barcelona 08004
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...