24 de juliol 2016

Clara Segura porta el monòleg 'Conillet' al Teatre Romea



Amb text de Marta Galán i direcció de Marc Martínez, forma part de la programació del Grec 2016

Una dona que fa la seva jornada laboral, que a casa té cura dels fills, de l'home, fa el dinar, neteja... Voldria tenir temps per fer una mica de vida social, però no li queden hores. I té por que un dia se li acabin les piles, perquè no sap si les que ella porta són com les del famós anunci del conillet, que duren i duren... A la platea, moltes persones, sobretot dones, probablement s'hi senten identificades. Potser aquí rau l'èxit de Conillet, un text de Marta Galán Sala que ja va ser presentat fa uns mesos al Teatre Lliure, on va arrencar grans aplaudiments i es va haver de prorrogar. Bé, en la temàtica de l'obra i de ben segur també en la interpretació de Clara Segura, una actriu que travessa un moment molt dolç en la seva carrera artística i que afronta aquest monòleg de prop d'una hora i mitja de durada amb una força i una varietat de registres a l'abast de molt poques.

Si ja vau veure l'obra al Lliure i voleu repetir, o si us en vàreu quedar amb les ganes, sapigueu que estarà al Teatre Romea entre el 19 de juliol i el 5 d'agost. Conillet és una coproducció de Bitò Produccions i Teatre Lliure, i està dirigida per Marc Martínez, que també s'ha encarregat de la traducció i adaptació del text de Galán. Aquesta reestrena estiuenca forma part de la programació del Grec 2016 Festival de Barcelona.

informació de l'acte
Quan es fa
Data d'inici:
19/07/2016
Data de finalització:
05/08/2016
On es fa
Lloc:
Teatre Romea
Adreça:
C Hospital, 51
Districte:
Ciutat Vella
Telèfon:
933015504

PUBLICAT PER

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...