dijous, 21 de juliol de 2016

El festival Poesia i + tanca l'onzena edició amb 2.200 assistentsL'organització del Festival fa una valoració positiva tant del balanç de públic com del nombre d'artistes i d'activitats proposades

El Festival Poesia i + va posar fi diumenge passat a la seva onzena edició amb un total de 2.200 assistents, que han omplert les desenes d'activitats proposades al llarg de les dues darreres setmanes. Amb més de 90 artistes i poetes implicats, el festival ha ofert la seva edició més ambiciosa, i el públic ha respost, ja que ha arribat al 96% de les localitats ofertes.

Per aquesta edició hi han passat més de 90 artistes i poetes, i s'han vist espectacles en set municipis
Una bona resposta a l'expansió del certamen, que enguany ha arribat fins a set municipis del Maresme, tot i mantenir la Fundació Palau de Caldes d'Estrac com a nucli principal. Entre les propostes més destacades d'enguany, hi han figurat el doble recital a Mataró (el concert de Delorean i l'espectacle dedicat a Ventura Ametller), els concerts de Joan Colomo o El Niño de Elche, la fira d'editorials o els diferents recitals amb veus consolidades i joves de la poesia del país.

Publicat per
20 de julio de 2016
Vern Bueno Casas

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: