16 de juliol 2016

El Masnou dóna la benvinguda a la 20a edició del 'Ple de riure'



Una doble exposició recordarà els moments més especials del festival. El plat fort, però, el posarà la gala Ple de Pallassos, on Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown recordaran el seu pas pel festival.

El Masnou acull a partir de la propera setmana una nova edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure. La cita celebra enguany la 20a edició i, per celebrar-ho, organitza una doble exposició a la Casa de Cultura i el Camí Ral amb els moments més especials i emblemàtics de l'esdeveniment al llarg de les dues darreres dècades.

Un any més els carrers, places i, fins i tot, les platges de El Masnou s'ompliran d'espectacles de teatre còmic i de carrer. Enguany, la cita se celebra del 19 al 23 de juliol.

Quant a la programació, la formació l’Always Drinking Marching Band serà la banda oficial. També hi haurà el segell del Masnou amb la LACAM, la companyia d’artistes afincats al Masnou. Altres habituals que no faltaran al cartell són la Companyia del Foc. Entre els participants de l'edició d'aquest any també hi haurà Xirriquiteula, Vaques, Teatre Mòbil, Circ Vermut, 15feet6, Las XL, Circo Pitarga i Paki Paya.

El plat fort, però, el posarà la gala Ple de Pallassos, on Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown recordaran el seu pas pel festival a l’Espai Escènic Ca n’Humet.

Publicat per
15 de juliol de 2016
Enllaç
http://maresme360.cat/4925/el-masnou-dona-la-benvinguda-a-la-20a-edicio-del-ple-de-riure.html

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...