09 de juliol 2016

Cultura a la Fresca, Altaveu, documental a FM, un 4x4 d'art, cant coral i Carxofa Rock!

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
Juliol i agost 2016
facebook-1.gifyoutube-1.gif
1noti.jpg
6 raons per gaudir d’un ‘Viu l’estiu’ entre activitats i ‘Cultura a la fresca’!
Ja ha arribat la temuda i desitjada calor, els dies s’allarguen i a les nits la temperatura baixa lleugerament, moment desitjat per anar a passejar i trobar-se amb la familia i amics. L’estiu és també el moment que la canalla i els adults fan vacances, o es troba una estona per allargar l’esbarjo. L’estiu també és el moment en que l’oferta d’activitats augmenta, hi ha més disponibilitat de temps lliure i més ganes de sortir de casaÉs per això que l’Ajuntament junt amb altres entitats i agents de la ciutat proposen tot un seguit d’activitats: esports, arts, idiomes, cant coral, salut, oci, cultura popular, música, cinema, solidaritat i moltes coses més… És el moment de ‘Viu l’Estiu’!

Dins d’aquest munt d’activitats, hem volgut realitzar un Cultura a la fresca, un conjunt de propostes d’oci cultural (Cinema, vermuts musicals, oci familiar, més música) per a tots els públics (...)

Més info...
2noti.jpg
Un Altaveu diferent el 9 i 10 de setembre
Un Altaveu diferent per aquestes 28 edicions, que a banda de dedicar-lo a la cançó d’autor, incorpora xerrades, activitats familiars i cinema musical.

Un Altaveu que segueix acollint intèrprets i bandes que treballen més enllà de les  modes i que durà grans clàssics com Quimi Portet, Ismael Serrano, Marlango, Tulsa o Blaumut, noms de l’escena musical catalana i del panorama estatal.

Més info...
noti3.jpg
El teaser del documental ‘Som Festa Major’
Els passats dies de Festa Major, la realitzadora santboiana Laura del Valle, especialista en documental social, va realitzar una tasca de recopilació d’entrevistes i imatges de les diferents entitats i col.lectius que van participar en la creació de molts dels continguts de Festa Major, que fan de la festa gran una celebració més de tothom.
La jove realitzadora Laura del Valle centra la seva activitat creativa en oferir propostes documentals amb un especial accent social, una trajectòria professional que li ha marcat sobretot el seu pas pelCentre Cultural La Bonne Maison de l’Institut de la Dona.
Més info...
noti4.jpg
El 'Carxofa Rock' aquest cap de setmana!
Neurastènia, Muyaro Riff, Sawaro, Santo Machango i molts altres grups, junt amb tallers i activitats familiars, així com artesania i altres estaran presents en aquesta ja sisena edició. El Col·lectiu Karxofarock és el resultat de la unió de joves pertanyents a diferents agrupacions i associacions de Sant Boi decidits a oferir un projecte cultural i social oferint una proposta més popular i local...  

Més info...
noti5.jpg
Una setmana de Cant Coral!
Tres eren tres, d’Argentina, del Baix Llobregat i de Sant Boi. Tres eren tres les formacions de cant coral i tres eren tres els concerts que s’han trobat en aquesta setmana de juliol. Comencem! (...)

Més info...
noti6.jpg
Un 4 x 4 d’artistes de casa i més enllà al Centre d’Art!
Agafem quatre artistes de casa, posem per cas Ferran Soriano, Joaquim Pujol Grau, Josefa Fernández i Albert Casals, i quatre artistes també mediterranis, posem per cas els italiansVittorio Amadio, Marisa Marconi, Clodoveo Masciarelli iSilvio Craia, 10 anys de conexences, i ho barregem amb l’Espai La Saleta del centre d’Art Can Castells… Agitem i ens dóna un 4 x 4 a La Saleta, el resultat d’una exposició col.lectiva d’artistes mediterranis, amb llenguatges heterogenis però tallats pel fil conductor d’una mediterraneitat tranquil.la, de vegades caòtica i comuna als seus treballs!

Més info...
 
logoculturati.gifDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gifyoutube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...