15 de juliol 2016

Encara podeu veure els Balnearis 2 i 3 d'Els Pirates Teatre!!

RESERVES
CABARET
BALNEARI D'ESTIU: Capítols 2 i 3
Balneari 2: Del 13 al 17/07
Balneari 3: Del 18 al 22/07
Veure dates i horaris >>


Cia. Els Pirates Teatre l Balneari d'Estiu, reuneix al juliol els tres cabarets de la trilogiaBalneari Maldà. Ja hem gaudit del primer Balneari sobre la identitat, però encara ens queda molt per riure aquesta setmana amb el segon Balneari sobre l'educació i la setmana vinent amb el tercer i últim, sobre el poder. lnspirat en el Monty Phyton's Flying Circus, són cabarets musicals, poètics, acrobàtics, polítics, humorístics, coreogràfics creats a partir d'esquetxos breus. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Marfúrius S.L., All rights reserved.

Si vols més informació o donar-te de baixa:
contacte@elmalda.cat

Si us plau, copieu el nostre correu electrònic contacte@elmalda.cat a la vostra llibreta d'adreces, per evitar que sigui tractat com correu no desitjat. Esperem que la informació sobre la nostra programació que us enviem puntualment us sigui útil.
AVÍS LEGAL: D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades es podran incorporar en un fitxer per a l'ús intern d'El Maldà per a poder oferir-li informació sobre la tasca de la nostra entitat. Pot dirigir-se a contacte@elmalda.cat per a rectificar o cancel·lar les dades d'aquest fitxer.

ADVERTIMENT LEGAL: Aquest correu electrònic procedeix d'El Maldà i pot contenir informació confidencial a la que només té dret a accedir el destinatari. Si vostè no és el destinatari que figura més amunt. o la persona responsable de la seva entrega al mateix, haurà d'abstenir-se a examinar el seu contingut, a realitzar còpies o lliurar-lo a qualsevol altra persona. Si vostè ha rebut el correu electrònic per error, li demanem que ens informi immediatament al número de telèfon 931647778

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...