23 de juliol 2016

Avui Ovidi



En un indret especial, l’encreuament del carrer de Santa Juliana i el de Santa Semproniana, viurem un espectacle també molt especial. Un homenatge fet des de Mataró al gran Ovidi Montllor, valencià d’Alcoi, poeta, cantautor, artista polifacètic i irreverent. Ja fa 20 anys que ens va deixar; però, ni un sol dia la imatge de l’Ovidi ha deixat de ser present per als amants de la cultura. Eloi Aymerich i Marc Ràmia dirigeixen aquest espectacle, petit, íntim. És un homenatge en clau de futur. Actors, músics i poetes d’una nova generació que no va poder viure la creativitat de Montllor ens conviden a gaudir d’una vetllada de poesia, records, nostàlgia, imatges, teatre i política.

Els mataronins Ràmia i Aymerich encapçalen una llista d’intèrprets on s’hi inclouen també l’actriu Jessica Pérez, la cantant Laia Puy, l’actor Pol Martínez, la poeta Maria Antònia Grau i els músics Isidre Caro i Jo Jet.

Dissabte 23 de juliol de 2016
22 h i 23.30 h
Plaça del Palau

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...