25 de novembre 2016

El llarg dinar de Nadal

El llarg dinar de Nadal
Una peça carregada d'humanitat, humor i tendresa, on us conviden a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal.
bannercompraentrades
Llarg
A casa de la família Bayard, el gall d’indi és a punt i el vi, a les copes. Un any més, es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… i repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps. A través de la seva història, veurem els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX, en una peça teatral singular, carregada d’humanitat, humor i tendresa.
CRÍTIQUES I RESSENYES
“Art serè i minuciós, senzillesa, subtilesa i set notables intèrprets. Em va trencar el cor. Un dels espectacles més delicats i a contracorrent de la temporada.” Marcos Ordóñez, El País.
"Tant la direcció d’Alberto Díaz com el treball actoral són deliciosos, molt delicats i plens de tendresa." Mercè Rubià, Teatrebarcelona.com
"Actors i actrius molt joves que prescindeixen de perruques i postissos per convèncer que passen per totes les edats de l'ésser humà, fins al seu mutis final." Juan Carlos Olivares, Time Out.
MEDIA I WEB
FITXA ARTÍSTICA
Traducció: Víctor Muñoz i Calafell
Direcció: Alberto Díaz
Col·laboració en la direcció: Albert Prat
Intèrprets: Bruna Cusí, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Magda Puig, Jose Pérez- Ocaña, Maria Rodríguez Soto i Joan Solé

Divendres
25
NOVEMBRE
2016
21h
Lloc: La Sala d'Argentona
Adreça: Plaça Nova
Hora: 21 h
Durada: 60 minuts
Ho organitza: Ajuntament d'Argentona
Preu: 13€ (taquilla) 10€ (anticipada) 8€ (abonament, mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte: Teatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...