13 de novembre 2016

Vols conèixer els primers espectacles de 2017? I amb oferta 10x10!

 
Ens fa molta il·lusió presentar-te en en primícia alguns dels espectacles del nou any 2017 d’Atrium Viladecans. I per als nostres Amics i Amigues, amb la ja tradicional oferta especial de llançament: fins el 20 de novembre, compra un mínim de 2 espectacles d'entre els que t’oferim i cadascun et sortirà a 10 €! 
PUNK ROCK
NOCHE SABINERA
L'ELECTE
CLAUDIA
BOSCOS
LA DESAPARICIÓ DE WENDY
UNA ALTRA PEL·LÍCULA
MAG LARI
RELATO DE UN NÁUFRAGO
CARMEN
VULL COMPRAR EL PAQUET 10X10
Per fer ús d’aquesta promoció adquireix el nostre Paquet 10x10*!  
Pots adquirir fins a 2 paquets, per a tu i per al teu acompanyant.

 

COM COMPRAR EL PAQUET 10X10

 
1. Ves a la pàgina de compra del paquet.
2. Dels 10 espectacles a escollir, has de seleccionar un mínim de 2 espectacles i fins a un màxim de 5. Un cop feta la selecció, clica a "Comprar".
3. Revisa que la selecció dels espectacles és correcte i clica a "Següent" per a seleccionar les localitats de cada espectacle.
4. Escull les localitats de cada espectacle. Amb l'oferta 10x10 pots comprar fins a 2 entrades de cada espectacle (cada entrada formarà part d'un paquet diferent).
5. Un cop arribis a la cistella de la compra, has de validar la tarifa 10x10 a la casella Promocode amb els teus codis personals, que són:

vzgdfhr
iucnq5k

(tens 2 codis per a la compra de fins a 2 paquets). 
6. Ja pots introduir les teves dades personals i completar el procés de compra.

SI TENS CAP DUBTE EN LA COMPRA DEL PAQUET CLICA AQUÍ I CONSULTA EL NOSTRE VÍDEO TUTORIAL

*Oferta limitada. Fins el 20 de novembre de 2016 o fins a la fi de l’stock disponible de cada espectacle. Mentre estigui vigent aquesta tarifa no hi haurà venda general d'entrades ni es podran adquirir més de 2 paquets per usuari.
VULL COMPRAR EL PAQUET 10X10

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...