diumenge, 6 de novembre de 2016

Màgia i diversió per als més petits amb la companyia Mag Edgard al Casal l’AliançaEl Mag Edgard homenatja el període dels anys 60, 70 i 80 amb màgia i il·lusionisme

L’espectacle “Old Time Bakery” estrenat al Teatre Museu El Rei de la Màgia de Barcelona el mes d’octubre, començarà la seva gira de presentació a Mataró, concretament el proper diumenge 6 al Casal l’Aliança en el marc de la programació de ‘Mataró, circ al casal!’.

Diumenge 6, a les 12h al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25). Preu: 7 €
Un espectacle de la companyia Mag Edgard per gaudir de la màgia i ser feliç per una estona seguint el lema “Be happy and Smile”, el lema més popular en les decàdes 60, 70 i 80’s, i que provocarà somriures a mares i pares pels records que les músiques de l’espectacle evoquen.

Mag Edgard és una companyia de teatre especialitzada en màgia per a tot tipus de públic i que realitza espectacles que abasten un gran ventall de possibilitats, des de produccions de gran format fins a la màgia més intimista o Close-Up. En vuit anys d’existència la companyia gaudeix ja d’una gran reputació i ha sacsejat el món del teatre amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: