dilluns, 14 de novembre de 2016

Els Pastorets d’Arenys de Munt deixen de ser musicalsEl Centre Moral ha apostat aquesta vegada per un canvi radical en la representació tradicional nadalenca que s’havia fet aquests darrers anys i tornar a l’original amb “L’estel de Natzaret”, de Ramon Pàmies.

Una de les directores, Martina Sansa, ha reconegut que és un repte recuperar el format d’Els Pastorets de tota la vida, ja que fins ara els veïns d’Arenys de Munt s’havien acostumat a les cançons durant l’obra. Per tant, no saben quina reacció pot haver-hi entre el públic.  Tot i això, la música hi serà en certa manera present acompanyant les diferents escenes. Sansa ha assenyalat que, de moment, no saben si aquesta música serà enregistrada o en directe amb alguns instruments.

Els assajos han arrencat aquest mes de novembre amb els protagonistes principals. No serà fins el desembre que s’incorporaran la resta d’actors. Martina Sansa diu que segueixen les portes obertes per aquelles persones que vulguin sumar-se a la representació d’Els Pastorets. Sansa ha afirmat que es vol que tots els actors siguin destacats.

Els Pastorets d’Arenys de Munt es podran veure els dies 25 i 26 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Moral.

Publicat per
Per: Gemma Roig / Mar Sánchez

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: