divendres, 11 de novembre de 2016

La música és la protagonista!


Hola antoni blanch.

El 22 de novembre se celebra arreu el Dia de la Música. Amb una gran diversitat d'estils que encapçalen Manel i Ara Malikian, l'Atrium s'omple de melodies i presenta alguns dels concerts més esperats de la temporada.

MÚSICA

MANEL

Manel, un dels més grans referents del pop en català ha tret nou disc. Enlloc com en la proximitat de l’Atrium per apreciar el seu gran moment de forma.

ds. 19 de novembre / 21 h / Auditori / des de 29 €.
COMPRAR ENTRADA

RYCARDO MORENORycardo Moreno és tradicional i inventa la seva pròpia tradició; a Varekai, deixa patent el seu domini del flamenc i del jazz.

dv. 25 novembre / 21 h / Sala Petita / 15€

ARA MALIKIANAra Malikian és un virtuós del violí clàssic amb un estil exhuberant, que vol acostar la música clàssica a tots els públics.

ds. 26 novembre / 21 h / Auditori / 32 €

TEATRE

LA ASAMBLEA DE LAS MUJERES

Lolita, María Galiana i Míriam Díaz-Aroca encapçalen aquesta divertida trama coral que, seguint Aristòtil, fa referència a la situació política en to de gresca i carnaval.

ds. 12 de novembre / 21 h / Auditori / 25 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 22 €. COMPRAR ENTRADA

EL BON PARE

El bon pare és una tragicomèdia sobre la paternitat, el retrat d’una generació de pares que han cregut que una educació moderna i tolerant era la solució a tots els mals.

dg. 20 de novembre / 19 h / Auditori / 25 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 22 €. COMPRAR ENTRADA

LA MIRADA DEL OTRO

Teatre social d'alta intensitat. Un grup de dissidents d’ETA accepta entrevistar-se amb familiars de les seves víctimes.

dv. 11 novembre / 21 h / Sala Petita / 15€
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 13 €. COMPRAR ENTRADA

PLUJA

Després de la sonada presentació de Catalunya aixeca el teló, Guillem Albàpresenta Pluja amb Clara Peya.

dg. 13 nov. / 18 i 20 h / Sala Petita / 15 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 13 €. COMPRAR ENTRADA

FAMILIARS

 "EL MÉS PETIT DE TOTS"

SENSACIONALSensacional el terra és una pantalla on es projecten imatges que omplen l’espai i els cossos dels participants.

ds. 19 nov. / 10, 10.45, 11.30 i 12.15 h /
Sala Petita / 8 € infants - 7 € adults

MAMA SINGT GESCHENKELa veu d’una mare fa música. Són tonades suaus i delicades que es converteixen en les més belles cançons.

dg. 20 novembre / 12 h / Sala Petita /
8 € infants - 7 € adults

DOCUMENTAL

THE SWEDISH THEORY OF LOVE

El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç?

dj. 24 de novembre / 21 h / Auditori / 3 €
PREU DOCUMENTAL: 3 €. COMPRAR ENTRADA

NOTÍCIA

FESTIVALS DE CINE DE CATALUNYA

A part del Documental del mes que es projecta a l'Atrium i a diverses ciutats de tot el país, Catalunya compta amb un bon nombre de festivals de cinema de temàtiques molt diverses. Catalunya Film Festivals agrupa la majoria d'aquestes iniciatives i n'ofereix la informació bàsica, així com l'enllaç al web de cada festival. Novembre és un dels mesos amb més activitat en aquest sector, amb festivals significatius al nostre entorn i d'entre els quals us destaquem el Most de Vilafranca del Penedés, el ja tradicional Festival de Cine de Terror de Molins de Rei o la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya que es projecta a la Filmoteca de Catalunya, a Barcelona.
MÉS INFORMACIÓ DELS FESTIVALS DE CINEMA DE CATALUNYA

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: