04 de novembre 2016

Shaking Shakespeare avui a la sala Argentona

Shaking Shakespeare
Una gran companyia en escena: un cantant d'òpera, un quartet de barbershop, un trio de veus femení, un mestre de cerimònies i el pianista!
bannercompraentrades
Shaking
Shaking Shakespeare és un espectacle musical basat en composicions inspirades en obres i textos de l’autor, des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És una proposta irreverent i irònica que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Cerca una factura musical acurada, perfeccionista, amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada. Amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diferents textos de l‘autor.
El muntatge integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway. L’espectacle compta amb la participació del tenor Josep Fadó, el pianista Paul Perera, un grup vocal femení de tres cantants i ballarines (Sing Song Sisters), un quartet (The Hanfris), i un mestre de cerimònies (Bernat Cot) que sorprendrà el públic amb les seves habilitats.
CRÍTIQUES
"Una idea excel·lent la de buscar les multiples relacions del teatre de Shakespeare amb la música, amb derivacions inesperades. Un espectacle de gran encant." Teatralnet, Juana Raja.
“Un còctel ben sacsejat (...).Un còctel és una barreja d'alcohols i de sucs de fruites que proporcionen una beguda de gust agradable. El còctel que se serveix a la sala El Maldà es diu «Shaking Shakespeare», és a dir, en versió casolana, «Sacsejant Shakespeare» o, per als amics de confiança, «Sacsejant el Gran Willy».” Andreu Sotorra a Recomana.cat.
MEDIA I WEB
FITXA ARTÍSTICA
Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas
Direcció musical: Sheila Garcia
Direcció escènica: Moisès Maicas
Dramatúrgia: Anna Soler Horta
Amb: Josep Fadó, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Laura Pau, Lluna Pindado, Paula Arbós, Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Juan Bertrand i Adrià Sivilla. Paul Perera (Piano)
Coreografies: Maria Garriga

Divendres
4
NOVEMBRE
2016
21h
Lloc: La Sala d'Argentona
Adreça: Plaça Nova
Hora: 21 h
Durada: 1h 30 minuts
Ho organitza: Ajuntament d'Argentona
Preu: 13€ (taquilla) 10€ (anticipada) 8€ (abonament, mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte: Teatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...