diumenge, 27 de novembre de 2016

Un recorregut pels musicals més coneguts de la història, al FomentLa companyia M&M i Rafató Teatre faran un repàs a musicals tan famosos com ara “Les Miserables”, “West Side Story” o “Cabaret”
"Musical de musicals"

El Foment Mataroní acollirà el diumenge 27 a la tarda l’espectacle “Musical de musicals” que fa un recorregut pels musicals més coneguts de la història, amb una cuidada posada a escena i veu i orquestra en directe.

Diumenge 27, a les 18h al Foment Mataroní (c/ Nou, 11). Preu: 22/20 €

“Musical de musicals” està ambientat en un cabaret on una companyia d’actors i músics es troben per representar l’espectacle. Cadascuna de les cançons té una introducció que ens situa al musical i a l’escena que es representarà. La companyia M&M i Rafató Teatre fan un recorregut per musicals tan famosos com ara “Les Miserables”, “West Side Story”, “Cabaret”, “Singing in the Rain”, “Cats” o “Jesus Christ Superstar”, entre altres, i passa així per diferents estils musicals.

Publicat per
http://www.capgros.com/cultura/espectacles/un-recorregut-pels-musicals-mes-coneguts-de-la-historia_706784_102.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=NL_2016-11-25&utm_content=NL_2016-11-25&utm_campaign=NL_2016-11-25

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: