dissabte, 26 de novembre de 2016

Teatre "micro" a cafeteries i bars del centre de MataróEl nou Festival de Microteatre reunirà els dies 25 i 26 de novembre una vintena de propostes de 15 minuts i quatre actors com a màxim a establiments del casc antic i entorns de plaça de cuba

Obres de teatre de tan sols quinze minuts, representades per quatre actors com a molt en cafeteries i altres establiments comercials. Així es presenta Microteatre de Mataró, una nova iniciativa que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i el 26 de novembre i que comptarà amb un total de 20 propostes teatrals repartides pel centre de la ciutat.

El públic podrà escollir quina ha estat la millor obra que han vist d'un total de 17 muntatges a concurs
Els mataronins que passegin pels carrers del casc antic no només podran gaudir d'aquestes obres, sinó que també podran votar la que considerin millor de totes, en el marc del concurs popular de microteatre que acompanya aquesta iniciativa cultural. Els muntatges s'han repartit pels diferents escenaris segons el seu format, temàtica i públic al que es dirigeixen.

Els escenaris que participen en aquesta primera edició són L’Arc Cafè Cultural, El Públic, Antiga Casa Paco, La Selva Cafè, Le Boel Cafè & Lunch, Celler Castellví, La Manduca, El Quiosc de Can Carreras i Can Silveri. En aquest mapa interactiu es pot consultar la seva distribució.

Concurs i premis
S’atorgaran tres premis de votació popular: el primer és de 300 €, el segon és de 200 € i el tercer premi és de 100 euros. El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles. Els assistents rebran una butlleta que se’ls segellarà conforme han pogut gaudir de l’obra. Amb aquesta butlleta podran fer les seves votacions pels tres espectacles que més els hagin agradat, tenint en compte que per poder votar, s’ha d’acreditar haver vist un mínim de quatre obres.

Publicat per
Vern Bueno Casas

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: