dilluns, 28 de novembre de 2016

La segona edició de Dansem per la Salut Mental triomfaL'esdeveniment tanca la programació d'actes per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental a Osona

Per segon any consecutiu, l'Associació Osona en Dansa i Osonament (Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona) van organitzar el festival "Dansem per la salut mental", que va tancar amb èxit.

L'activitat tancava la programació d'actes que s'han organitzat a Osona els mesos d'octubre i novembre per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre). L'espectacle va tenir tant tant ressó que es van vendre totes les entrades a les 450 persones, que té d'aforament el teatre de Calldetenes.

La 2a edició del festival, va comptar amb la participació de 180 ballarins i ballarines de diferents edats de 14 escoles de dansa: Estudi de dansa Thaïs, Act'in, Dancestudio Vic, Escola de ball Neus Gaja, Estudi 67, Gimnàs Bisaura, Ariadna Busquets, Samdance, TLS, Escola de dansa Laia Baulenas, Escola de ballet Ma Cinta, Anna Segalés i Cia Rumbs.

El fil conductor de l'esdeveniment el realitzaran 5 parelles de ballarins que han creat un laboratori d'assaig per l'ocasió. Aquestes parelles estan formades per integrants de les escoles de dansa d'Osona i per persones que participen en el taller de dansa del Club Social d'Osonament.

Publicat per

Un dels moments de l'espectacle | José M. Gutiérrez

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: