09 d’octubre 2008

“L’Habitació del Nen” omple totes dues representacions en el seu primer cap de setmana a la Sala Cabañes


Ramon Radó i Trilla
7 octubre de 2008

Prop de 150 persones han vist ja l’obra, que suposa el debut de Pere Vàzquez en la direcció teatral

Èxit de “L’Habitació del Nen” en el seu primer cap de setmana a la Sala Cabañes. El muntatge, dirigit per Pere Vàzquez, va omplir el 100% de les localitats tant en la seva representació de dissabte com en la de diumenge.

En total, prop de 150 persones ja han vist l’obra. L’escenografia de l’espectacle, dissenyada per Marc Abril i Enric Punsola, fa que l’aforament sigui limitat: el públic es troba al mig de l’habitació on es desenvolupa l’acció, a dalt de l’escenari del teatre.

“L’Habitació del Nen” és un drama escrit per Josep Maria Benet i Jornet i que suposa el debut de Pere Vàzquez en la direcció d’una obra. Roser Montlleó (Mare), Jordi Romagosa (Pare) i Oriol de Ramon i Esteve Vallmajor (que s’alternen com a Nen) formen el repartiment del muntatge, que tracta sobre l’amor filial.

“L’Habitació del Nen” es continuarà representant durant dos caps de setmana, fins el diumenge 19 d’octubre. Les funcions són a les deu de la nit els dissabtes i a les set de la tarda. Per a informació i reserves, es pot trucar al 93.790.12.13 (de cinc a vuit de la tarda).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...