10 d’octubre 2008

Non Solum amb Sergi López


www.ciutatoci.com
8 octubre de 2008

Sala Tallers del TNC
Del 9 al 26 d'octubre de 2008

L'actor Sergi López presenta Non Solum, un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó.

L'obra és un monòleg amb un autèntic ball de personatges, perquè si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per a representar un repertori insòlit d’identitats.

Jorge Picó és actor, director i autor de teatre valencià, ciutat on va estudiar art dramàtic i filologia anglesa abans de traslladar-se a França el 1990, a L’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq, on va conèixer i iniciar la relació professional amb en Sergi López.

Gran part de la seva carrera teatral es desenvolupa a França, gràcies a entrar a la Compagnie Philippe Genty i el seu espectacle Voyageur Inmobile. Després va compaginar el seu treball d’actor de teatre amb la direcció, primer amb Damien Bouvet, amb qui va crear Clown sur tapis de Salon, Chair de Papillon i Né. I a Espanya va dirigir Pasionaria per a Bambalina Titelles, que va guanyar el premi teatres de la Generalitat al millor espectacle del País Valencià del 2001, i va rebre dues nominacions als premis Max 2001.

Informació pràctica
Del 9 al 26 d’octubre de 2008.

Espectacle recomanat a partir de 14 anys

Horaris:

de dimecres a divendres, 20 h;
dissabte, 21.30 h;
diumenge, 18 h.

Preus: 13-24 euros

Durada de l’espectacle: 1 h 35 minuts (sense entreacte)

Accessibilitat
A totes les sales del TNC hi ha espais reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Per tal que el personal del TNC pugui garantir una atenció adequada a les seves necessitats, és recomanable trucar abans al TNC.
Col·loqui: divendres 10 d’octubre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...