12 d’octubre 2008

Egos Teatre, una de les sorpreses teatrals de l’any, aterra al Principal


www.capgros.com
11 octubre de 2008

La jove companyia sorgida de l'Institut del Teatre presenta el musical 'Ruddigore o la Nissaga Maleïda', nominat a quatre Premis Butaca

per V. B.
fotos Cedida
Els protagonistes de l'obra

Egos Teatre és una companyia modesta que tot just acaba d’arrencar el vol, formada per alumnes de l’Institut del Teatre. En el seu currículum hi figura tan sols una obra, l’adaptació del musical Ruddigore, el clàssic de Gilbert & Sullivan, amb pocs mitjans i molta imaginació. La companyia va idear Ruddigore o la Nissaga Maleïda com una tesina que formava part dels seus estudis, però els gestors de Versus Teatre van caure rendits al talent d’Egos Teatre i els van programar durant sis mesos a la sala barcelonina. Ara estan de gira arreu de Catalunya, i recalen aquest cap de setmana al Teatre Principal d’Arenys de Mar.

“És un espectacle humil, amb una inversió a anys llum de Mamma Mia i altres superproduccions, però molt cuidat i amb una gran interpretació”, destaca el director del muntatge, Joan Maria Segura. Els membres de la companyia no es podien ni imaginar fins a on arribarien quan van caure atrapats per aquesta història macabra de fantasmes i esperits. Han aconseguit quatre nominacions als prestigiosos Premis Butaca i s’han endut guardons dels premis Gran Via de Teatre Musical en l’àmbit de maquillatge i perruqueria. “I això que lluitàvem contra produccions monstruoses”, destaca Segura.

Una nissaga de barons
L’argument se centra en els barons de Ruddigore, una nissaga maleïda, ja que tots els que hereten el títol estan obligats a cometre un crim mortal cada dia si no volen morir en terrible agonia. Els diversos protagonistes de l’obra intentaran esquivar la mort.

Diumenge, dia 12. A les 7 de la tarda al Teatre Principal d'Arenys de Mar. Preu: 10 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...