24 d’octubre 2008

«Sí?, un conte d'amor i odi al telèfon», obra de teatre d’humor i guardonada

www.osona.com
19 octubre de 2008

L’obra “Sí?, un conte d'amor i odi al telèfon”, de Bernat Romaní i basada en la novel•la homònima de Bernat i Daniel Romaní, es representarà el divendres dia 24 d’octubre, a les 10 del vespre, al Teatre Casal de Gràcia de Manlleu (carrer Roca, 4-6). Anirà a càrrec de la companyia In-fusió i sota la direcció de Teresa Canas. Aquesta obra va merèixer el VII premi “El castell dels tres dragons” de teatre d’humor.
L’obra és un diàleg entre el protagonista principal, Aleix Rengel (en David de la sèrie de TV3 “El cor de la ciutat”) i diversos interlocutors telefònics.

El so que prové del telèfon es correspon al que sent subjectivament l’home protagonista generat pel diàleg gairebé constant entre un personatge i més de 40 personatges diferents que li truquen per telèfon.

L’obra està estructurada en set fragments que representen diferents moments en el temps i explica la història d’un home que és despatxat fulminantment de la feina i es troba que té tot el temps del món. Recupera la passió per la lectura que havia deixat hivernada, però el seu telèfon sona amb una periodicitat anormalment alta. Des del primer “Sí?” que articula, comprovarà com aquest gran invent, fet per un escocès el segle passat quan buscava una pròtesi auditiva per a la seva dona, pot capgirar qualsevol cosa...

El text explora, en forma d’acció, els pros i contres del telèfon. El protagonista experimenta la impotència davant de qualsevol eventualitat que un usuari pot experimentar davant la comunicació amb aquest servei.

Venda anticipada d’entrades a la llibreria Jordà (93 851 38 04), al carrer del Pont, 11, de Manlleu.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...