04 d’octubre 2008

L’habitació del nen s’estrena a Sala Cabañes


www.totmataro.cat
3 octubre de 2008

Pere Vàzquez debuta com a director a l’obra
Estefania Ruiz

L’habitació del nen està d’estrena. El proper dissabte la Sala Cabañes acollirà aquest “thriller psicològic”, tal i com l’ha definit el seu director Pere Vàzquez. El drama, escrit per Josep Maria Benet, té com a argument central les relacions de parella i l’amor filial.
La història que dissabte es podrà veure a la Sala Cabañes té com a punt d’inici la feliç convivència d’un matromini encara jove i el seu fill, el millor fill que una parella podria haver desitjat mai. Tanmateix, l’obra experimentarà un gir de 180º sobtadament amb la incursió a la trama d’una situació, d’un fet que ho canviarà tot. A partir d’aleshores, la por prendrà protagonisme en cadascún dels personatges.

D’actor a director
Pere Vàzquez va començar a pujar-se als escenaris per rebre les ordres dels directors des de ben jove. Ara, els papers s’han tornat i és ell qui dirigeix els passos que han de seguir els intèrprets. La Sala Cabañes el va veure créixer com a actor i el proper dissabte el veurà convertit en mestre d’obra.
El debutant en l’art de dirigir afirma que “ha estat una experiència increible” i, alhora, un pas més en la seva carrera.

La Cita

L’habitació del nen
dirigida per Pere Vàzquez
Dissabte 4 d’octubre a les 22h
A la Sala Cabañes

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...