30 de juliol 2009

El Ple de Riure del Masnou fa un bon balanç amb més de 12.000 visitants


http://diarimaresme.com
27 juliol 2009

La tretzena edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure ha superat enguany la xifra de 12.000 visitants, consolidant El Masnou com a capital del teatre còmic.

Activitats

Entre les nombroses propostes de qualitat de teatre, màgia, circ, cercaviles i animació de carrer, el Festival va combinar, del 21 al 25 de juliol, l'oferta d'actes populars i gratuïts en places i carrers de la població amb muntatges que van tenir lloc a l'envelat del Ple de Riure.

Presentació

Enguany, la masnovina Alba Sarraute va ser la mestra de cerimònies amb la presentació dels actes. A més, animant els diferents escenaris i omplint les transicions hi va haver les bandes oficials del Festival que, aquest any, han estat la Woody's Tribute i The McKensy's Clan Band.

Inauguració

El dijous 23 de juliol, la Cia. del Foc va inaugurar oficialment el Festival, amb un piromusical ple de màgia, foc i música dedicat a la memòria de l'actor Pepe Rubianes. A l'envelat, va actuar el Mag Lari amb l'espectacle Secrets. Divendres passat va començar amb Teatre Mòbil a la plaça d'Ocata, a les 8 del vespre. Més tard, a quarts d'onze de la nit, La Framboise Frivole va presentar, a l'envelat, el seu espectacle Pomposo. Ja de matinada, van prendre el relleu Extrés, amb Restaurant Tú Three i a la 01.30 h, a l'escenari la Mar de Riure, Les P'tits Bras van presentar Los Pekeños Brazos.

Dissabte

El dissabte 25, l'últim dia del Ple de Riure, va començar a un quart de 8 de la tarda amb un espectacle itinerant amb sortida a la plaça d'Alsina Sensat a càrrec d'Iñaki Mata i The McKenzy's Clan Band i l'espectacle Barreras. A la platja, a les 8 del vespre, Ganso & Cia van presentar Renato. Un cop dins l'envelat, a les 22.15 h, Albert Pla va oferir el seu espectacle La Diferencia. A la matinada, el Ple de Riure es va acomiadar fins l'any vinent amb Disco Infierno, a l'escenari la Mar de Riure.

per Redacció Foto: Aj.Masnou

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...