31 de juliol 2009

Shakespeare al parc

www.avui.cat
23 de juliol de 2009

A partir d'avui fins al 2 d'agost es pot veure al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona 'L'amansiment de la fúria' de manera gratuïta

AVUI.cat
Barcelona
El Parc de l'Estació del Nord de Barcelona serà l'escenari des d'avui dijous fins al 2 d'agost de la representació L'amansiment de la fúria de William Shakespeare. Una obra que s'escenificarà a l'aire lliure i es podrà veure de forma gratuïta.

La companyia Parking Shakespeare estrena d'aquesta manera un projecte que segueix el costum anglosaxó de representar obres del dramaturg anglès als parcs públics. La companyia catalana preveu que es pugui fer una representació d'aquestes característiques un cop l'any.

L'amansiment de la fúria és una comèdia d'embolics amorosos en què un pare decideix no deixar casar la seva filla petita fins que no hagi aconseguit casar la gran, que no troba pretendents pel seu mal geni.

L'obra es representarà cada dia a les 19.00 hores, menys divendres 24, que no hi haurà funció, i està dirigida per Pep Garcia-Pascual.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...