23 de juliol 2009

Homenatge del Ple de Riure del Masnou a Pepe Rubianes

http://diarimaresme.com
20 de juliol de 2009

La tretzena edició del Ple de Riure del Masnou enceta demà dimarts 21 de juliol, a les 12 del migdia, la seva programació a ritme de percussió.

Inauguració

Aquesta primera actuació, que consisteix en un espectacle itinerant pel Mercat Municipal i pel mercat setmanal, serà a càrrec de la formació De Mortimers.

Rubianes

Entre les principals novetats de l'edició d'enguany, en destaca l'homenatge que Chapertons Còmic Teatre ha volgut dedicar a la memòria de l'actor Pepe Rubianes. També, dins del piromusical "es farà l'ullet" al popular artista galaicocatalà, el qual va actuar en la primera edició del Ple de Riure, l'any 1997.

Restriccions

Per la seva banda, el consistori ha destacat que les complicacions que han suposat dur a terme el festival per les "restriccions econòmiques", han estat superades gràcies a "la complicitat que hem generat entre tot l'equip humà del Ple de Riure, sense el qual res d'això hauria estat possible".

Programació

Dins la programació d'enguany, tenen cabuda des d'actors i còmics - alguns molt coneguts pel públic, com Albert Pla i el Mag Lari -, fins a d'altres de menys populars, però que segons defineix l'organització són artistes "de gran qualitat i que treballen per fer-se un lloc entre els primers noms del món de l'espectacle". La tretzena edició del Ple de Riure tindrà lloc del 21 al 25 de juliol a la platja, davant del baixador d'Ocata

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...