30 d’agost 2011

L'Aula de Teatre torna a Nicaragua


Tres professors de l’Aula de Teatre i un de l’Escola Municipal de Música van marxar el 31 de juliol a Managua (Nicaragua) per elaborar un projecte de cooperació amb la Fundació Comaposada i El Frente Nacional de Trabajadores de Nicaragua (FNT).
Per tercer any consecutiu, l’Aula de Teatre emprèn un viatge a Nicaragua per treballar en un projecte de cooperació en què hi participen artistes de diferents disciplines d’arts escèniques.
L’any 2009, durant la primera estada, es va impartir formació teatral a diferents ciutats del país. Els col•lectius que van participar en aquesta activitat van ser principalment actors, professors, treballadors socials, ballarins i titellaires.
Durant aquests dos anys 2009 i 2010, el treball es va centrar en la formació i la creació d'espectacles que van girar per diferents barris i espais de la ciut at, així com en escoles i hospitals.
Aquest any, el professorat mataroní treballarà en la realització d’un espectacle de creació. El projecte combinarà la interpretació amb la percussió. El resultat es podrà veure a partir del mes de setembre a diferents poblacions de Nicaragua.

publicat per
www.mataro.cat
27 agost de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...