24 d’agost 2011

LA COMPANYIA INCREPACIÓN DANZA FA UNA TROBADA AMB EL PÚBLIC DE FIRATÀRREGA


Aquesta xerrada informal s’emmarca dins el Pla de Suport a la Creació que permet a la companyia assajar a Tàrrega, des d’avui i fins dissabte, l’espectacle que presentarà a la Fira
La companyia catalana Increpación Danza, juntament amb De Mortimers, oferiran demà dijous una xerrada informal amb el públic per tal de presentar el seu espectacle Las salvajes, que la companyia portarà a FiraTàrrega 2011. L’acte, que tindrà lloc a les 19:30 hores a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, permet al públic acostar-se a la companyia i conèixer més d’aprop la seva forma de treballar.
L’acte forma part de la sèrie d’’informals’ que s’ha anat fent al llarg de l’any i s’emmarca en el Pla de Suport a la Creació que FiraTàrrega impulsa per tal de promoure la creació entre artistes emergents i esdevenir un estímul de les arts de carrer. És en el marc d’aquest programa que la companyia fa, des d’avui i fins dissabte, una residència creativa a Tàrrega per tal de preparar i assajar la seva darrera producció: Las Salvajes, que compta amb l’assessoria teatral de Carlos Rodero i la col•laboració de la companyia de teatre i circ De Mortimers.
L’espectacle, inspirat en l’obra teatral Las salvajes en Puente San Gil de José Martín Recuerda, que va adaptar Antoni Ribas al cinema, narra el periple d’una companyia de revista per l’Espanya profunda als anys 60. Es tracta d’un ambiciós projecte multidisciplinari amb un format mixt, ideat per a ser representat tant en teatres convencionals com al carrer i en espais alternatius.
Per tal d’apropar-se, encara més, al públic de Tàrrega, la companyia oferirà també un assaig obert el dissabte a les 19.00 hores a la plaça Major, on es duran a terme les representacions del seu espectacle durant la Fira.

publicat per
www.firatarrega.cat
24 agost de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...