22 de gener 2012

Acrobàcies, equilibris i hula hops de la mà de la companyia Los Galindos



'Nova vida de Josep i Maria' es presenta aquest diumenge al Casal Nova Aliança

Un duet acrobàtic d’equilibris mans a mans i hula hops. Un espectacle de proximitat, íntim, subtil i minuciós en l’execució, que combina humor i joc de pallassos. Així es presenta Nova vida amb Josep i Maria, el nou espectacle de la companyia Los Galindos, que es podrà veure aquest diumenge al Casal Nova Aliança. Los Galindos plantegen un muntatge en què dos perdedors, en Josep i la Maria, se les apanyen per acabar muntant el seu propi espectacle. La companyia prioritza la dramatúrgia els personatges, i posen la tècnica de circ al servei de la història que volen explicar.

Josep i Maria mantenen una ambigua relació de tendresa i crueltat. Tota l’estona es barallen, però també es nota que s’estimen. Malgrat la seva total inexperiència, emprenen l’aventura de presentar la seva pròpia obra de circ. L’aparició d’un tricicle màgic els ajudarà en l’aventura. L’obra es podrà veure dins del cicle Mataró, Circ al Casal.

Diumenge, dia 22. A les 12 del migdia al Casal Nova Aliança

PUBLICAT PER
WWW.CAPGROS.COM
20 DE GENER DE 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...