01 de gener 2012

Un Nadal d'avantguarda




Teatro de lo Inestable celebra els Nadals amb els més xicotets oferint-los un cicle de teatre d'allò més sorprenent de què podrem gaudir del 21 de desembre al 4 de gener.
Els protagonistes seran ni més ni menys que la Mare Nautra, un Circ Submarí, la Reina Rictus Mortis i la princesa Ana.


Imaginen-se un circ. Però no un gran circ mundial. I ni tan sols un circ tan especial com el Gran Fele. Imaginen-se un circ en què hi ha mags que són capaços de fer desaparèixer els boscos, boscos amb dones de gel i amb hòmens que tot ho saben, i hòmens que són lladres que s'atreveixen a robar l'aire. Aconsegueixen imaginar-s'ho? Potser no podran. Però hi ha unes personetes que sí són capaces de fer-ho. D'açò i molt més. Per a ells hi poden existir els hòmens-pallaso, feres humanes i, fins i tot, malabaristes de paraules. Ens trobem davant d'un circ submarí, un circ dedicat als oblidats. Passen i vegen totes les misèries d'una espècie extingida. Xiquetes i xiquets, passeu i descobriu durant aquests Nadals els racons més misteriosos de la vostra imaginació: el circ submarí.

Tot i adreçar-se essencialment als nens, els nens majors també estan convidats, per a no deixar de riure encara que siga a l'edat adulta

Amb el circ submarí, de la companyia de teatre Onírica Mecánica, Teatro de lo Inestable enceta un cicle de teatre infantil per a premiar als més petits durant unes dades dedicades exclusivament per a ells. Però no es tracta d'un cicle de teatre qualsevol, no. Teatro de lo Inestable, com sempre, ha pensat en clau d'avantguarda també pensant en els xicotets. Però en tots els xiquets: els bebés també seran protagonistes de la temporada. El cicle comença amb Circ Submarí, però continua amb Mama Natura. Una obra molt especial de La Monda Lironda Teatre que ja despertà els sentits de les bestioles a quatre potes en el Festival Cabanyal Íntim.

Tot i adreçar-se essencialment als nens, els nens majors també estan convidats, per a no deixar de riure encara que siga a l'edat adulta. Amb Hazme Reír podrem tornar a aquesta edat de rialles i veure si podem tornar-li a dibuixar un somriure en la cara de la Reina Rictus Mortis junt a la valenta Ferilina. Aquesta producció de l'escola de l'actor ens recordarà com de fàcil és riure i com ens costa de vegades. Una altra aventura ens destaparà la Princesa Ana de Tarambana Teatre, que haurà de regnar els seus territoris junt la seua amiga, una granota que si se li besa, es convertirà en una acompanyant molt especial. Així doncs, ni ens ho pensem dues voltes i tornem a nàixer celebrant uns Nadals d'avantguarda per entrar amb bon peu dins de l'any de circ que ens espera.

PUBLICAT PER
ANDREA TORRES
WWW.LINFORMATIU.COM
23 DE DESEMBRE DE 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...