30 de gener 2012

Els Pastorets del Vendrell preveuen una temporada fluixa a causa de la crisi



La reducció dels ingressos per subvencions, la caiguda dels anunciants i la baixa d’alguns socis són els principals inconvenients d'una temporada que comença aquest diumenge i s'allarga fins el 12 de febrer. Els Pastorets Infantils es van realitzar amb èxit

Els Pastorets Infantils es van celebrar amb èxit

Els Pastorets del Vendrell tornen aquest diumenge al Teatre Àngel Guimerà (tàg) amb una temporada que es preveu fluixa a causa de la crisi econòmica. Des de l’entitat que presideix Josep Bargalló apunten com a principals dificultats la reducció dels ingressos per subvencions, la caiguda dels anunciants i la baixa d’alguns socis.
Tot i això volen ser optimistes i creuen que amb l’esforç col•lectiu podran tirar endavant una nova temporada amb el màxim de garanties de qualitat, tal i com és habitual. En total seran cinc representacions que s’allargaran fins el 12 de febrer, totes elles començant a les cinc de la tarda. S’han previst descomptes per a grups i associacions per animar als espectadors a anar al tàg.
El passat diumenge el toc de sortida el van donar els Pastorets Infantils, que van fer la seva representació amb l’aforament del teatre gairebé al complet. L’obra va funcionar a la perfecció, amb un gran comportament de tots els actors. Al final de la representació es va fer un pica-pica entre tots els col•laboradors i es va donar un obsequi a tots els joves actors.

publicat per
http://www.delcamp.cat
13 de gener de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...