28 de gener 2012

‘Els Pastorets’ de Joventut de la Faràndula tanquen la temporada amb prop de 6.000 espectadors




El clàssic de Josep Maria Folch i Torres es va acomiadar ahir del públic sabadellenc en una última funció molt emotiva

Albert González i Marc Rius són el Lluquet i el Rovelló a 'Els Pastorets' de Joventut de la Faràndula

Els Pastorets, el tradicional muntatge de Josep Maria Folch i Torres, ha tancat una nova temporada amb un nou èxit de públic. Gairebé 6.000 sabadellencs han assistit a alguna de les representacions que ha portat la Joventut de la Faràndula a l’escenari del teatre del carrer Alfons XIII, al Centre. El director de l’obra, Salvador Peig, remarca que el balanç no pot ser més positiu: “Hem complert els objectius que teníem, tant artístics, com escènics, com de públic; hem tirat endavant el començament d’un nou projecte amb noves inversions a nivell tècnic i de personal; i cal fer un agraïment al públic que ha respost. Per això, el balanç és més que positiu”, ha assegurat el director d’Els Pastorets.

Tot i tractar-se d’un clàssic, el muntatge ha tornat a convertir-se en un dels èxits de públic d’aquest Nadal. El seu director, Salvador Peig, ho atribueix a l’esforç per introduir-hi novetats que ha fet, aquest any, la companyia. “És una tradició que la gent la segueix any rere any però nosaltres hi hem de posar de la nostra part perquè no facin d’Els Pastorets una rutina”, ha assenyalat Peig. Entre les novetats més destacades d’aquesta temporada hi ha, d’una banda, que s’ha doblat el repartiment, és a dir, que cadascun dels personatges de l’obra estaven interpretats per dues persones diferents i, a més, s’han introduït novetats a nivell d’il•luminació i escenografia “que han resultat molt bé i que han estat molt ben acollides entre el públic”, ha dit el director d’Els Pastorets de Joventut de la Faràndula.

Ahir, es va posar el punt final a la temporada del clàssic de Folch i Torres d’aquest any però l’entitat ja ha començat a posar fil a l’agulla al muntatge que portaran a l’escenari de La Faràndula el pròxim Nadal. “Quan ho explico sempre riuen però ja hem començat a dibuixar el muntatge de l’any que ve. És un procés amb el qual no ens podem adormir”, diu Salvador Peig. En aquest sentit, ha explicat que continuaran treballant en la línia que han encetat durant aquest Nadal per tal de fer “un pas endavant pel que fa a l’escenografia i la il•luminació”, ha conclòs Salvador Peig.

publicat per
Núria García
http://www.radiosabadell.fm
23 de gener de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...