31 de gener 2012

Uns 2.000 sabadellencs han vist ‘Els Pastorets’ del Centre Sant Vicenç aquest Nadal



L’última funció del clàssic de Josep Maria Folch i Torres al teatre creualtenc es fa ver ahir. Aquest any, el muntatge estava dirigit per primera vegada en la història de l'entitat creualtenca per una dona, Montserrat Azanuy

Uns 2.000 espectadors han passat, aquest Nadal, per la desena de representacions que s’han fet d’Els Pastorets al Teatre Sant Vicenç, al carrer Montllor i Pujal del barri de la Creu Alta. El muntatge dirigit per primera vegada en la història de la sala creualtenca per una dona, Montserrat Azanuy, es va acomiadar ahir diumenge del públic sabadellenc fins la pròxima temporada. El president del Teatre Sant Vicenç, Manel Camps, ha fet un balanç més que positiu de l’afluència de públic aquest any malgrat la situació econòmica actual. “L’assistència ha estat molt positiva tot i la crisi perquè la gent sempre retalla d’allò que no és imprescindible i l’assistència al teatre sempre se’n ressenteix”, ha remarcat Camps.

Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç es presentaven aquesta temporada amb un repte per endavant: aconseguir que tot i el canvi en la direcció, el muntatge tingués la mateixa bona acollida que en anys anteriors. I així ha estat. Segons Camps, “sha fet molt bona feina i s’han presentat uns números corals molt treballats per la qual cosa s’ha ofert un muntatge molt atractiu per al públic sabadellenc”. A més del canvi d'orientació de l'espectacle, en el bon resultat també hi ha ajudat, segons el màxim responsable de l'elenc creualtenc, el fet que el Sant Vicenç sigui un teatre petit i que durant les funcions es generi “un cert intimisme” entre els actors i el públic.

“Aquest any que tenia un cert risc l’hem superat molt bé i n’estic molt satisfet”, ha recalcat Manel Camps. En aquesta línia, ja ha avançat que, amb tota probabilitat, Montserrat Azanuy repetirà com a directora del muntatge la pròxima temporada malgrat que ha admès que “caldrà introduir nous al•licients per continuar atraient el públic”.

publicat per
Núria García
http://www.radiosabadell.fm
30 de gener de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...