dissabte, 27 de juny de 2015

"BAR", el musical fet a Vilassar de Mar!!!La Tropa Teatre presenta "BAR", una comèdia musical ambientada a la terrassa d’un bar on es van succeïnt trobades diverses totes amb una història diferent però real que podríem escoltar a qualsevol bar: dos vells amics, un dels quals, i contra tot pronòstic, es va fer capellà…, tres amics de mitjana edat que parlen de les seves experiències amoroses, uns adolescents que presencien la discussió d’una parella, una parella que porten casats trenta anys i que estan farts l’un de l’altre, el capellà d’abans que es retroba amb la seva ex-nòvia, una dona en procés de separació amb la seva amiga separada de fa més temps, tres prostitutes que parlen de la seva feina, tres jubilats que anyoren els temps passats...

Històries plenes d'humor però també de molta veritat i realitat i que aniran succeïnt-se una darrera l'altra amb un repetori musical variat interpretat per un conjunt musical creat per a l'ocasió sota la mateixa direcció de l'autor i director vilassarenc Enric Neddermann!

REPRESENTACIONS A L'ATENEU VILASSANÈS:

DIMECRES 24/06 a les 19h
DISSABTE 27/06 a les 20:30h
DIUMENGE 28/06 a les 19h
PREU ENTRADES: 8€ no socis / 6€ socis de La Tropa
VENDA D'ENTRADES ANTICIPADA DIMECRES 17/06 DE 20h A 21h I 1h HORA ABANS DE CADA REPRESENTACIÓ. "BAR" és una comèdia no recomanada per a menors de 13 anys!
No us podeu perdre el musical més transgressor que mai s'hagi fet a Vilassar!!!
"BAR", el musical fet a Vilassar de Mar!!!

+INFO
Ateneu Vilassanès
Sant Josep, 35
Vilassar de Mar

Telèfon: 93 759 17 89

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: