19 de juny 2015

Formeu part d'un grup escènic? L'Espai A us busca



publicat per
18 de juny de 2016
Les Cantabile (Foto: Àlvar Andrés Elias)

Oberta la convocatòria per a la presentació de propostes artístiques per participar a la Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs, Espai A.

Els grups de teatre, de cant, dansa, esbarts, entre d’altres, que vulguin aspirar al procés de selecció tenen fins al 15 de juliol per inscriure’s a la cinquena edició de l’ESPAI A. Al llarg de l’edició d’enguany, de l’1 de febrer al 3 de maig, hi ha participat un total de 20 grups que han realitzat més de 50 actuacions a 16 espais (ateneus, teatres, casals...).

Creat l’any 2011, l’ESPAI A té l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, de la Dansa i de la Música, i també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs. Al llarg de la quarta edició han actuat a diversos punts del territori grups de cant coral com les Cantabile, del barri de Gràcia, o els Singfònics, de Terrassa, grups de teatre com La K-Mama, de Calafell; esbarts com el de Rubí, bandes de música com la de Prat de Llobregat, i fins i tot formacions gairebé extingides com les rondalles, a través de la Rondalla Puiggraciós, han apropat el seu art al públic local.

Per a les formacions interessades en participar-hi, en aquest enllaç hi consten les bases de participació, i els documents que cal adjuntar en la sol·licitud d’inscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...