07 de juny 2015

CAMBÓ/COMPANYS



PUBLICAT PER

Una producció de Teatre de Ponent
Espectacle constituït per dues peces amb molt significat i història. Cambó i Companys parlant dels fets del 6 d'octubre. Discursos de fa 80 anys però de vigent actualitat.

VENDA D'ENTRADES: www.teatredeponent.com

Per una banda, el discurs pronunciat per Cambó al Parlament de la República Espanyola el 13 de desembre de 1934 després dels fets del 6 d´octubre. Justifica la conducta de la Lliga Catalana en els dies de la sublevació fent una defensa de l’Estatut en uns moments en què la seva vigència era pràcticament nul´la.

Per altra banda, el discurs pronunciat per Lluís Companys al Parlament de Catalunya el 5 de maig de 1936 que mostra els mòbils i la justificació dels fets del 6 d´octubre i en el qual defensa el sentit originari de la República i les llibertats de Catalunya.

Estrenada l'any 1988 amb un jove Carles Martínez, va tornar als escenaris amb èxit el passat novembre a la sala Gaudí i ja la tenim aquí.

FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i direcció: Frederic Roda Fàbregas
Caracterització: Mireia Llunell
Vestuari: Dressart
Escenografia: Tallers d’escenografia Jordi Castells
Disseny d’il·luminació: Marc Martin
Producció: Teatre de Ponent
Interpretació: Carles Martínez
Durada aproximada: 80 minuts
Espectacle en: castellà i català
Tipus de públic: jove i adult

+ info
DIUMENGE 7 DE JUNY A LES 19 H
PREU: 10 €

www.teatredeponent.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...