05 de juny 2015

3a Fira d'Arts Escèniques al Fort Pienc



publicat per

Aquest dissabte 6 i diumenge 7 de juny, l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc, en col·laboració amb totes les entitats artístiques i culturals del barri, celebrarà la 3a edició de la Fira d'Arts Escèniques al Fort Pienc.

Activitats al Teatre Nacional de Catalunya
Diumenge 7 de juny

Visites guiades
D’11.30 h a 13.30 h, cada 30 minuts (places limitades). Inscripcions al punt d’informació del vestíbul principal del TNC o bé a rrpp@tnc.cat
Et convidem a descobrir els espais ocults del TNC en una visita guiada que et portarà per escenaris, camerinos, sales de perruqueria i maquillatge... Una possibilitat única per viure el teatre des de dins!

Exposició de maquetes, vestuari i attrezzo (Espai Polivalent al vestíbul principal)
Petita exposició on podreu veure diferents maquetes d’escenografies d’espectacles fets al TNC. Peces de vestuari, barrets, màscares i altres elements d’attrezzo que formen part d’un espectacle teatral.

Exposició L’origen de l’oblit (Vestíbul principal)
L’exposició permet acostar-se al teatre creat a Barcelona entre 1946 i 1959 a través de més de 150 fotografies conservades al fons del Museu de les Arts Escèniques i acompanyades de crítiques i cartelleres teatrals de l’època.

A més a més, dissabte 6 i diumenge 7, venda d’entrades al 50% per a les funcions d’aquest cap de setmana de
L’Hort de les Oliveres a la Sala Gran.
Venda directament a les taquilles del TNC el mateix dia de la funció.


No hi falteu, us hi esperem!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...