dimecres, 10 de juny de 2015

El muntatge de Sergi Belbel d'"Els dies feliços" de Samuel Beckett torna al Teatre Lliurepublicat per

Del 3 al 21 de juny, Emma Vilarasau es posa de nou en la pell de la Winnie, un dels personatges femenins més emblemàtics i arriscats del teatre modern

Després de l'èxit de públic de l’any passat, el Teatre Lliure torna a posar en escena una de les obres de teatre més emblemàtiques i representades de Samuel Beckett, sota la direcció de Sergi Belbel i l’actuació d’Emma Vilarasau, aplaudida en la pell d’aquesta dona optimista i vital.

Escrita el 1960, Els dies feliços és una peça única de teatre de l’absurd, una distopia teatral o un al·legat de la vida davant l’adversitat. En ella veiem una dona que, ensorrada primer fins a la cintura i després fins al coll dins una muntanyeta de terra, explica la seva història amb força i valentia, així com la relació amb el seu marit Willie, que ha perdut la capacitat de parla i de raó i que només s’arrossega infós en les seves obsessions.

A través de petits gestos, petites frases, minúsculs moviments, pauses inquietants i un gran sentit de l'humor, l’obra ofereix una visió absurda sobre l’existència, posant l’accent en la condició humana i en els recursos que trobem per adaptar-nos a tot i lluitar per un món millor, malgrat l’adversitat inqüestionable de l’entorn.

L’autor de Tot esperant Godot, publicada el 1952, Fi de partida, del 1957 i L’última cinta, del 1958, atorga als seus personatges una lucidesa existencial plena de desolació i humanitat, i dibuixa amb humor uns mals del tot contemporanis.

Els dies feliços
Dia: del 3 al 21 de juny
Preu: 29€

Espai: Teatre Lliure de Gràcia

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: