diumenge, 28 de juny de 2015

L’Associació Ralet Art i Cultura es presenta amb el projecte ‘Camí de Santes’, que inclou espectacles de música, dansa i poesiapublicat per
28 de juny de 2015

Diumenge 28, a les 9 del vespre, INsomnes i Ètnica-Ment a Can Xammar

Ralet. Art i Cultura és el nom que pren una nova associació presentada divendres passat, que té com a objectiu promoure accions culturals diverses que es complementin amb l'oferta ja existent a la ciutat. Volen aportar espectacles agosarats, propostes alternatives de companyies i joves creadors emergents, i projectes artístics de diferents disciplines i formats. La primera iniciativa de Ralet serà el projecte "Camí de Santes", amb tres espectacles gratuïts a Can Xammar entre el juny i el juliol, durant les setmanes prèvies a la Festa Major

Aquests muntatges inclouen propostes de teatre, música, dansa i poesia, a l'aire lliure, de cara a buscar la complicitat del públic en el seu espai de trobada natural: els carrers i les places. Tots els espectacles estan pensats per a un aforament d'entre 50 o 60 persones amb la possibilitat de fer un mos en un ambient tranquil i acollidor.

Inici amb música i dansa
El cicle s'obrirà el diumenge 28 de juny a les 21h amb música i dansa a càrrec de la companyia mataronina INsomnes i el grup de música Ètnica-ment. INsomnes és una companyia emergent de dansa contemporània formada per dues ballarines; Bàrbara Martín i Carla Pérez. El seu discurs és molt camaleònic però així i tot té un contingut molt poètic i proper. Han presentat propostes com l’espectacle “Hebe” o dansant la música de Dídac Rocher de “Minotaure i Teseu” (poemes musicats d’Espriu). Ètnica-ment està format per tres músics; Joan Rectoret, mataroní d’origen, en Jordi Pegenaute de Granollers i l’Aziz Khodari del Marroc. Alguns d’ells membres de l’Orquestra Àrab de barcelona.


El 5 de juliol es podrà gaudir del Duet Claudàtor, amb un espectacle de música de corda i dansa contemporània on hi participaran les mataronines Marta Dalmau i Patri Mas. De cara al 12 de juliol, hi haurà un recital poètic amb Josep Pedrals, poeta i recitador de Barcelona.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: