dissabte, 6 de juny de 2015

Tancatspublicat per
http://culturamataro.cat

Tancats Damià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per un total de quinze grups formats per joves i adults.

El grup Aula júnior 13 anys, dirigit per Enric Domingo, presenta un treball de creació col·lectiva a l’entorn de l’aïllament i la memòria. Un grup de joves conviuen deu dies tancats en una casa. Formen part d’un experiment d’una gran empresa. Els han tret part de la memòria i només la podran recuperar si aconsegueixen muntar un ordinador. A partir d’aquesta experiència descobriran moltes coses sobre ells mateixos i el món que els envolta.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 6 de juny
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: