dissabte, 13 de juny de 2015

Dansa d'Agostpublicat per

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen 16 tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per un total de 15 grups formats per joves i adults.

El grup Taller d'interpretació, dirigit per Pilar Pla, presenta l'obra de Brian Friel.

Irlanda, agost de 1936. Un país maltractat per successives guerres i per la manca de futur. La majoria d'homes han mort o han emigrat. Les cinc germanes Mundy, totes solteres, viuen atrapades en un món rural, antic i catòlic que agonitza. Des del present, el fill de soltera d'una d'elles ens fa reviure amb tendresa i nostàlgia el record d'un temps, malgrat tot, feliç.

Realisme del millor teatre irlandès amb aportacions postdramàtiques i el ritme i l'atmosfera de les obres de Txèkhov, aquestes són les pautes del joc dramàtic que ens proposa Brian Friel.

Autor: Brian Friel
Direcció: Pilar Pla

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 13 de juny
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: