27 d’agost 2015

Aixeca el teló el FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona



publicat per

26 companyies d’arreu del món presenten els seus espectacles al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el FITAG, que avui aixeca el teló. La companyia de Lloret de Mar Quantus Teatre és l’encarregada d’inaugurar el festival amb l’obra “Lísistrata”.

Des d’avui i fins dissabte fins a 280 actors amateurs posen en escena una trentena de muntatges a set escenaris diferents de la ciutat de Girona. Entre aquests muntatges destaquen dues coproduccions entre companyies gironines i per una banda Mèxic i per l’altra Israel. El director del FITAG Martí Peraferrer ha destacat que el festival va néixer fa 18 anys i celebra la quinzena edició, i que per això han volgut preparar una programació festiva. Una de les novetats d’enguany són les jornades de treball Festival de Festivals, en les que dotze personalitats debaten sobre el teatre amateur d’arreu del món. Algunes de les obres que es poden veure al FITAG també es representaran a vuit municipis més de les comarques gironines.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...