20 d’agost 2015

El Teatre Gaudí obre a l'agost



publicat per
12 d'agost del 2015

Torna a apostar per 'T'estimo però no tant', l'estrena de 'Monólogos de la vagina' i la comèdia 'L'home amb qui somien les dones quan somien amb homes'

‘T’estimo però no tant’ explica les relacions que es teixeixen entre tres personatges (interpretats per Josep Linuesa, Ferran Castells i Mònica Corral): un informàtic i un professor a l'atur que comparteixen pis a l'Eixample en plena crisi dels 40 i que perden els papers i entren en conflicte per culpa de la seva veïna, molt més jove que ells.

És una de les obres que el Teatre Gaudí programa aquest mes d'agost, juntament amb ‘Monólogos de la vagina’i ‘L’home amb qui somien les dones quan somien amb homes’. Tres obres en què, segons el director de la sala, Ever Blanchet: "La protagonista és la dona".


L'objectiu és programar diverses obres perquè obrir la sala sigui sostenible. Obren a l'agost des de l'any 2000, i segons Blanchet és el millor moment de la temporada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...