16 d’agost 2015

Lluís Homar, Abel Folk, Concha Velasco i Chucho Valdés, al Teatre Joventut



publicat per
5 agost de 2015

La temporada de l'Auditori Barradas centra bona part de la programació en la desena edició del Festival Acròbates

Lluís Homar porta la seva versió de ‘Terra baixa’ al Teatre Joventut el 14 de novembre vinent. Els hospitalencs tindran l'oportunitat de veure la interpretació per la qual Homar va rebre el premi Max al millor actor protagonista.
Aquesta és una de les cites destacades de la temporada de tardor del Joventut, que arrenca amb el musical ‘73 raons per deixar-te’, protagonitzat per Abel Folk i Mercè Martínez. Aquest musical s'està preparant al Teatre Joventut, on s'estrenarà el 2 d'octubre per iniciar després una gira per Catalunya.
Concha Velasco encapçala el repartiment d'‘Olivia y Eugenio’ (10 d'octubre), una obra en què una mare i el seu fill afronten una situació extrema on es qüestionen els valors que sorgeixen en temps de crisi.
Ramon Madaula també tornarà a l’Hospitalet, en aquesta ocasió amb la comèdia negra ‘Idiota’ (25 d'octubre).
L'humor arribarà de la mà de Loulogio, un monologuista que va saltar a la fama gràcies a Youtube. Ens presentarà el nou xou, 'Achuchao' (16 d'octubre).
El Festival de Jazz de Barcelona porta a l'Hospitalet un dels grans noms de la música, Chucho Valdés (22 de novembre) en l'estat més pur: ell i el seu piano.
Acròbates inaugura la 10a edició del festival amb un homenatge a Jaime Gil de Biedma en el 25è aniversari de la seva mort (29 d'octubre). L'espectacle parteix del disc que Alejandro Martínez va publicar fa cinc anys cantant els seus poemes i amb la participació d'altres artistes i poetes com Luis García Montero, Benjamín Prado o Estel Solé.
Albert Pla, Fermín Muguruza i Raül Fernández ‘Refree’ presenten ‘Guerra’, un musical interactiu en 3D (12 de novembre), una reflexió sobre la guerra i la manera en que ens l'expliquen, utilitzant la música.

Auditori Barradas
De la temporada de tardor del Barradas destaquen els espectacles del Festival Acròbates. Alberto San Juan i Fernando Egozcue presenten ‘Todo dice que sí’ (19 de novembre), un recorregut per la poesia espanyola del segle XX.
Poetry & Rock (27 de novembre) ja és un clàssic de l'Acròbates, aquest any Benjamín Prado compartirà escenari amb Rebeca Jiménez, Mikel Erentxun i Jesús M. Corman.
Ovidi Montllor continua en el record. Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives faran a ‘El(s) poeta de l’Ovidi’ un recorregut pel vessant poètic d'Ovidi (29 de novembre).

La companyia hospitalenca Plàudite Teatre presentarà ‘A foc i ferro’ (7 de novembre), un espectacle familiar inspirat en l'obra de Santiago Rusiñol i Manuel de Falla.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...