dilluns, 10 d’agost de 2015

Hotot, amb Marcel Tomàs i Cascai TeatreUn espectacle d'humor total, imprevisible i sorprenent, ple de situacions altament divertides amb un dels millors actors còmics del país. Premi BBVA de Teatre 2013 al Millor Espectacle i al Millor Actor.

Hotot és un espectacle d'humor total, imprevisible i sorprenent, a càrrec d'un dels millors actors còmics del país, Marcel Tomàs, que interpreta, canta i balla. Però que, sobretot, fa riure. Aquest gran showman atrapa l'espectador amb la seva complicitat i el submergeix en un univers ple de situacions altament divertides i histriòniques, però alhora tendres i entranyables. Marcel Tomàs explota així la seva gran capacitat per fer riure i captivar el públic.

L'espectacle, que es va estrenar en el Festival Temporada Alta de Girona el 2012, i ha passat per diferents festivals internacionals d'Espanya, Portugal i Itàlia, va ser guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2013 al Millor Espectacle i al Millor Actor.

Després de l'èxit obtingut amb el seu muntatge anterior, Zirocco, Marcel Tomàs i la seva companyia Cascai Teatre tornen amb aquest espectacle que ha rebut l'aplaudiment del públic i de la crítica. A Hotot hi ha esquetxos absurds, inversemblants i molt divertits, protagonitzats per uns personatges plens d'entusiasme que no es rendeixen mai, encara que tot els hi surti al revés. No busquen problemes, però se'ls troben constantment. I Marcel Tomàs els hi dóna vida a través del seu domini virtuós del gest, utilitzant sempre l'humor com a fil conductor i estant molt atent a la reacció del públic, fent així que cada funció sigui única i irrepetible.

Creació i direcció: Marcel Tomàs i Susana Lloret / Intèrpret: Marcel Tomàs / Assessorament en direcció: Philippe Séré / Disseny, direcció espai sonor i tècnic: Albert Mosoll / Veu en off: Txe Arana / Il∙luminació: Jordi Salomó / Imatges i edició de vídeo: Antonio Sánchez i Carles Sánchez, Zinekuanon / Vestuari: Jean Pierre Belmondo / Disseny gràfic: Juan Pablo Paz / Producció i distribució: Cascai Teatre

+ info
22/23/24 AGOST
Dissabte a les 22 h
Diumenge a les 21:15 h
Dilluns a les 19 h
TEATRE D'HUMOR
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 75 minuts
Preu: 15 € / 12 €Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: